Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Allianz’dan fiyat avantajlı ‘Akıllı Kasko’

Hasar süreçleri ve hizmet performansıyla öne çıkan Allianz, yeni ürünü ‘Akıllı Kasko’ ile otomobil ve kamyonet sürücülerine Allianz kalitesine çok daha avantajlı fiyatlarla sahip olma fırsatı veriyor. ‘Akıllı Kasko’ alanlar, olası bir hasar durumunda Allianz’ın ‘Birebir Hasar Danışmanı’ ve ‘Hızlı Hasar’ gibi hizmetlerinden de ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar.

Allianz 1’i Büyük, 16 Ödüll Felis’e Damgasını Vurdu

12’ncisi düzenlenen Felis Ödülleri’nde Allianz Türkiye sağlık vizyonunu vurguladığı “Allianz Seninle” reklam kampanyası, mobil mecralarda yayımladığı "Risk Her Yerde Allianz Seninle" ile "Her Titreşim Bu Kadar Hafif Olmaz" reklam çalışmaları ve “Allianz Motto Müzik” dijital eğlence platformuyla 1 Büyük, 5 Felis ve 10 Başarı olmak üzere toplam 16 ödüle layık görüldü.

Allianz Türkiye 200 kişiyle korunmaya muhtaç çocuklar için koştu

Allianz Türkiye, 39. İstanbul Maratonu’nda Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) için yardıma koştu. Sivil toplum oluşumu Adım Adım’ın üzerinden ‘koruncuklar’ için yardım toplayan kurum adına, aralarında Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan Coqui’nin de yer aldığı 200 kişi koştu.

Berna Özdemir

Allianz Türkiye Dış İletişim Müdürü