Basın Odası

Allianz’dan en güncel içerikleri takip edebileceğiniz Allianz Basın Odası’na hoş geldiniz.

Allianz’la ile ilgili tüm sorularınız için bizlere sağ taraftaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.

Güncel Bültenler

Dünya çapında 10 bin Allianz çalışanının katıldığı ve toplam 1,37 milyon kilometre koştuğu 2. Allianz Dünya Koşusu, 10 SOS Çocuk Köyü’ne 500 bin avro destek sağladı. Allianz Dünya Koşusu’na Türkiye’den de 247 Allianz çalışanı katıldı.

> Devam

Minnesota United FC’nin yeni stadyumunun adı “Allianz Field“ Allianz stadyumlarını sekizledi

Dünya sigorta devi Allianz, Minnesota United FC’nin yeni stadyumunun isim hakkı için sözleşme imzaladı. Allianz’ın Kuzey Amerika’da sponsorluğunu üstlendiği ilk, dünya genelinde ise 8’inci stadyum olan Allianz Field, kapılarını 2019’da açacak.

Dünya genelinde birçok spor dalına destek veren Allianz Grubu, ünlü İtalyan Futbol Kulübü Juventus’un Torino’daki stadının isim haklarını almasının ardından,  Kuzey Amerika’nın ünlü futbol kulübü Minnesota United FC’nin yeni stadyumuna adını vermek için sponsorluk anlaşmasını imzaladı. 2019 yılında kapılarını açacak olan stadyum  Allianz Field adıyla maçlara ev sahipliği yapacak.

> Devam

Berna Özdemir